KUNTOKESKUS LOISTON ASIAKKAAT:

VARATKAA HOITO SOITTAMALLA TAI TXT-KIITOS! KESKUSKATU 4, HOLLOLA.

HYVINVOINTIVALMENTAJA

Jari Kotkansalo

-HYVINVOINTIVALMENTAJA PALVELUKSESSASI

Jari Kotkansalo on koulutettu työfysioterapeutti, kuntohoitaja ja personal trainer. Hän on pitkän linjan kokenut ammattilainen, jonka osaavissa käsissä ja opastuksessa ovat monet tuhannet ihmiset jo saaneet avun – onpa kyse ollut sitten fysioterapiasta, erilaisista kivuista ja kolotuksista eroon pääsemisestä tai vaikka parempaan ja kevyempään kuntoon pääsemisessä.

Jarilta saat apua esimerkiksi painonpudotukseen tai kiinteytykseen, lihasmassan lisäykseen ja tuki-ja liikuntaelinvaivojen hoitoon. Ryhtiä ja lihastasapainoa voit parantaa Jarin laatiman yksilöllisen fysioterapeuttisen harjoitusohjelman avulla. Häneltä löytyy myös keinot yleiseen hyvinvointiin ja terveyden edistämiseen ja tarvittaessa akuuttiohjeet- ja hoitoa lihasten, nivelten ja muiden kehonosien kipuoireisiin.

Fysioterapia, Hieronta, Footbalance-pohjalliset

Jari tekee päätoimisesti työkseen fysioterapiaa, hierontaa, Footbalance-pohjallisia ja tarjoaa myös personal training- ja liikuntapalveluita Kuntokeskus Loiston tiloissa (Aerodiggarit) Hollolassa sekä fysikaalisessa hoitolaitoksessa Vääksyn keskustassa. Fysioterapia voi sis.hoidon alussa ft-tutkimuksen, hierontaa, kinesioteippausta, faskiakäsittelyitä, fysikaalista hoitoa (sähköhoito, ultraääni ym.) ja siis manuaalista käsittelyä (nivelmobilisaatio, manuaalinen käsittely, traktiohoito) ja ryhdin, liikkeen ym. ja liikkumisen arvointia -riippuen asiakkaan tilanteesta.

Milloin tarvitaan yksilölliset Footbalance-pohjalliset?

Yksilölliset Footbalance-pohjalliset voi hankkia Hollolan toimipisteessä. Niistä ovat saaneet avun monet alaraaja- ja selkävaivoista kärsivät, arkiliikkujat ja urheilijat. Nyt kun juoksukausi alkaa niin tarjolla on myös Sport-pohjallisia juoksuun ja Medical pohjallisia sitten tukemaan enemmän nilkkaa, jos siihen on tarvetta. Jalkojen virheasennot vaikuttavat koko kehon linjaukseen ja voivat aiheuttaa kiputiloja niin jalkaterissä, polvissa, lonkissa kuin selässäkin. Jalan mukaan tehdyt pohjalliset ohjaavat jalkoja oikeaan asentoon ja näin ollen korjaavat kehon linjausta. Yksilöllisesti muotoillut pohjalliset ja lisäksi fysioterapeutin ohjaamat harjoitteet ovat olennainen osa useiden jalkavaivojen hoitoa ja ennaltaehkäisyä. Pohjalliset lisäävät myös merkittävästi kengän istuvuutta ja käyttömukavuutta. 

Lihasvoimaa ja keveämpi olemus Jarin ohjauksessa - Ryhmäliikunta & Kuntosali, Personal Training

Oma lukunsa ovat Jarin ohjaamat ryhmäliikuntatunnit ja personal training-palvelut. Viikoittain voi Kuntokeskus Loiston (Aerodiggarit) remontoiduissa ja siisteissä tiloissa osallistua ryhmäliikunta-tunneille, joita on nyt 15h/vko -jokaiseen makuun. Jarin lisäksi kuntokeskuksessa on sivutoimisia ohjaajia, jotka ohjaavat jumppatunteja. Tuntivalikoimasta löytyy monipuolisesti kaikkea mm. Lavis, Spinning, HIIT (intervallitunti), Zumba, Pump Up (lihaskestävyys-tunti), Asahi Health, Hyvä Ryhti & Hulavanne, RVP (reisi-vatsa-pakara), Kuntosali-kiertoharjoittelu & uutuutena TBC-tunti, jossa koko keho käydään läpi monipuolisesti, nostamalla sykettä ja treenaamalla lihaskuntoa ja vartalon hallintaa. Myös senioreille löytyy sopivia vaihtoehtoja ja ohjaajat huomioivat eri kuntoiset treenaajat. Tämän kevään kovin UUTUUS on kuitenkin Kangoo Power-intervallitunti, joka on nimensä mukaisesti intervallitunti, sykettä nostetaan hypyillä ja monipuolisilla treeniliikkeillä tunnin aikana, kalorit kuluvat – jopa 500-900 kcal/tunti, tasapaino kehittyy, keskivartalo ja pakarat/reidet kehittyvät / kiinteytyvät! Kangoo Power-treenillä on todella monipuoliset terveysvaikutukset ja hyödyt! Kangoota on tarjolla vain Hollolassa Turun seudun lisäksi. Jokaiselle löytyy ryhmäliikunta-tarjonnasta varmasti omat suosikkinsa.

Tarvittaessa voi tietysti palkata Jarin Personal Traineriksi kuntosalille ja päästä hänen avullaan haluamiinsa tuloksiin - jos haluaa enemmän yksilöllistä ohjausta-ammattilaisen ohjauksessa. Asiakas voi varata ajan esim. fysioterapeuttiseen alkukartoitukseen, jos asiakkaalla on kipuja tai vaivoja tai vaikkapa ryhtiongelmia, jotka voivat vaikuttaa liikunnan aloittamiseen ja annosteluun tai asettavat muutoin haasteita liikunnan toteutukselle. Pitkän linjan fysioterapeuttina Jarilla on käytännön kokemusta, monipuolinen osaaminen ja ammattitaito laatia asiakkaalle sopiva treeni- ja kunto-ohjelma eri tilanteisiin huomioiden asiakkaan terveydentila ja esim. lääkärin ohjeistukset tai lähete fysioterapiaan. Asiakkaat voivat tulla Jarin vastaanotolle myös ilman lääkärin lähetettä, koska Jarilla on pitkä työkokemus kipupotilaiden vastaanotosta aikanaan työterveyshuollossa toimiessaan reilut 10 vuotta ja terveyskeskuksessa fysioterapeuttina toimiessaan 6 vuotta.

Painonhallinta- ja pudotusryhmät - Body for Life & Weight Trainer-kurssit

Jari on myös koulutettu painonhallintaryhmän ohjaaja. Tarkoituksena on käynnistää Weight Trainer-painonpudotusohjelma sekä Body for Life- elämäsi kuntoon 12 viikossa -kurssit piakkoin. Kurssien pituudet ovat n.3-4kk ja molemmilta kursseilta osallistuja saa hyvät tiedot, sisällöt (kirjallinen materiaali) ja valmiudet myös jatkossa pitää painon kurissa omatoimisesti. Kursseihin sisältyy kehonkoostumusmittaukset, painon ja vartalomittojen otot säännöllisesti tapaamisilla, ruoka- ja liikuntapäiväkirjojen täyttöä (ohjaaja tsekkaa), ohjaajan luennot ja erilliset liikunta/treenikerrat yhdessä. Osallistuja saa myös kuntosaliohjelman ja ohjeet omatoimiseen liikkumiseen. Body for LIFE on Weight Trainer-kurssia enemmän sidottu kuntosaliharjoitteluun ja tähtää ennen muuta kovaan kuntoon. Weight Trainer-painonpudotuksessa on henkistä valmennusta ja sen ohjenuorana on 4 johtotähteä: Henkinen Valmennus ja Ravinto, Liikkuminen, Hyvä Energia.

“Olen tehnyt töitä hierojana, fysioterapeuttina ja työfysioterapeuttina reilut 25 vuotta, joten kokemusta ja osaamista on kertynyt vuosien varrella. Koen olevani oikealla alalla auttaessa eri-ikäisiä ihmisiä kuntoilun, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Ammatillinen osaamiseni (pätevyys) ja myös oma pitkä liikuntataustani (k-saliharjoittelu, ryhmäliikunnan ohjaus v.92 alk.) on eduksi hoitotilanteissa ja asiakkaita ohjatessa liikunnan ja terveellisten elämäntapojen parissa - kaikki ovat tervetulleita treenaamaan kanssani ja myös asiakkaiksi fysioterapiaan ja hierontaan!”

Toimipisteet/yhteystiedot: Jari Kotkansalo p. 041-5077919

Kuntokeskus Loisto (Aerodiggarit), Keskuskatu 4, Hollola - aerodiggarit.fi

Hotelli Tallukka, Tallukantie 1, Vääksy - tmijarik.simplesite.com

TULE HOITOON!

HOTELLI TALLUKASSA -Vääksy & KUNTOKESKUS LOISTOSSA -Hollola  

SOITA 041-5077919 - JOS VARAAT AJAN PUHELIMITSE (uusi asiakas), NIIN MAKSA HALUAMASI HOITO ETUKÄTEEN TILILTÄSI JA LÄHETÄ KUVAKOPIO MAKSUSTA. VARMISTA AIKASI JARILTA - KIITOS!

HOITOPÄIVÄT TALLUKASSA (pääsääntöisesti) TI, TO & LA-PÄIVÄT. JONKA VUOKSI TOIVOTAAN ETUKÄTEISMAKSUA -KIITOS!

Uusimmat kommentit

12.01 | 13:26

Pääseekö tästä nimenhuutoon

01.02 | 09:46

Moi Tuula, tsekkaa aerodiggarit.fi sivumme, jos näkyisi paremmin, tai soita jos kysyttävää terkuin Jari

01.02 | 09:10

Sivut eivät näy puhelimella, kuin osittain.

10.11 | 18:00

Morjes Joni, jos haluat sinulle sopivan kunnon treeniohjelman (alkutilanteen kartoituksen pohjalta) ja jos tarttet tsempparia + opit treenaamaan oikein-niin suosittelen :) riippuu mitä haluat :)

Jaa tämä sivu

SOITA 041-5077919. HOITOPÄIVÄT PÄÄSÄÄNTÖISESTI MA, KE, PE, myös SOPIMUKSEN MUKAAN!